fbpx
Slow news

IT-компанія Universe надала українцям безплатний доступ до своїх додатків

Щоб сканувати документи і користуватися перекладачем
Данилюк Даяна, 30.03.2022

Українська продуктова IT-компанія Universe з екосистеми Genesis, що створює утиліти для щоденного користування, надала безплатний доступ до додатків Translator Guru та Scan Guru.

 Translator Guru — це онлайн-перекладач на iOS, який підтримує понад 100 мов. Українцям за кордоном він допоможе порозумітися з місцевими, знайти потрібну адресу, придбати продукти, перекласти вказівники в місті, інструкцію для ліків чи будь-який текстовий документ.

У застосунку вбудований словник та розмовник, збереження історії пошуку та персоналізації результатів, а також доступний переклад за допомогою камери.

 Scan Guru — це сканер документів для iOS. З його допомогою можна сканувати, редагувати, підписувати та ділитися будь-якими документами у форматі PDF або JPEG. Сканер не вимагає підключення до інтернету, має захист документів за допомогою Touch/Face ID або пін-коду. 

Для того, щоб користуватися застосунками безкоштовно, достатньо лише завантажити їх з українського App Store. Користувачі отримають доступ до всього функціоналу продуктів.

“За даними ООН, з 24 лютого 2022 року майже 3,9 мільйона людей залишили Україну через жорстоку війну росії проти нашого народу.

У цей важкий час ми маємо гуртуватися, тому хочемо підтримати громадян України. Застосунки, над якими ми працюємо, полегшать їм це вимушене перебування за кордоном”, — говорить СЕО Universe Ярослав Морозов.

Наразі доступ до всіх продуктів Universe заблоковано для користувачів із росії та білорусі.

Читайте також у рубриці Slow news
Інші статті за темами
Slow news
News
Slow news
Підписатися
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень