fbpx
Slow news

Pinterest опублікував список трендів на 2021 рік

Їжа, мода та духовність
Альтман Дарина, 15.12.2020

Pinterest оголосив передбачення трендів у різних галузях на 2021 рік. Як зазначає платформа, 8 з 10 прогнозів на 2020 рік збулися.

“Люди використовують Pinterest для пошуку ідей завтрашнього дня. Це означає, що ми знаємо, що буде далі. Передбачення від Pinterest – це не типовий звіт про тенденції. Це вікно у майбутнє від платформи, куди люди йдуть усе планувати”. 

 Мода – новий тренд “athflow” поєднуватиме у собі спортивний стиль з елегантністю. Вільні штани, повсякденні комбінезони та оверсайз вбрання замінять спортивний стиль як новий повсякденний одяг. “Athflow” достатньо професійний для офісу, еластичний для заняття йогою і досить зручний для дивана.

 Макіяж – “skinimalism”. Тренд на яскравий вечірній макіяж остаточно залишається в минулому. Актуальними стають натуральні та мінімалістичні образи, що дозволяють просвічуватися природній текстурі шкіри. Краса “без зусиль” набирає найбільше популярності.

 Подорожі – власний автомобіль. Пандемія коронавірусу істотно вплинула на чимало трендів, серед них – подорожі на власній автівці. У 2021 році автомобілі стануть новим “третім простором” для всього, від нічних побачень до кінозалів.

 Духовність – магія, маніфестації, астрологія. Ці речі набирали популярності у сферах добробуту та самотерапії в останні роки, та у 2021 цей тренд стане ще більш глобальним. Журнали маніфестацій, позитивне мислення, гороскопи, духовні практики. Люди активно цікавляться сучасною містикою: дошка бажань, захисні кристали, карти Таро – усе це буде у тренді.

 Їжа – пандемія не обійшла стороню і цей тренд. “Сам собі шеф-кухар” стає головною тенденцією на наступний рік. Люди створюють справжній ресторанний досвід прямо у своїх домівках: це стосується як страв, так і декору.

Ще більше трендів на 2021 рік можна побачити на сайті Pinterest.

Читайте також у рубриці Slow news
Киян запрошують до Капсули сортування
Розкажуть, як створити зручний простір для сортування сміття
Павло Дуров заявив про свою любов до української мови
Гендиректор Telegram розповів, що знання української допомагає йому в роботі
Стартував флешмоб на підтримку українських жінок
Його організаторів надихнули слова з пісні Teresa & Maria, що представить Україну на Євробаченні
На Steam вийшло демо гри про звільнення України від окупантів
Її створив український розробник відеоігор Андрій Костюшка разом із сином
«Люди з досвідом війни» – з’явився новий серіал на платформі Дія. Освіта
Він навчає коректному спілкуванню з військовими, ветеранами та ветеранками.
Інші статті за темами
Slow news
News
Slow news
Підписатися
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень