fbpx
Slow news

Три комунікаційні кейси від друкованого глянцю

Vogue, GQ і The New Yorker
Данилюк Даяна, 18.05.2020

Друковані ЗМІ продовжують реагувати на ситуацію у світі, яку спричинила пандемія коронавірусу. Ми вже писали, як змінилися обкладинки за перші місяці карантину. Сьогодні розповімо про три комунікаційні кейси від журналів.  


Self-made знімок Роберта Паттінсона на обкладинці журналу GQ

Британський актор Роберт Паттінсон зробив фотосесію вдома і став героєм випуску чоловічого глянцю за червень-липень 2020 року. Фотографії зроблені в арендованій квартирі в Лондоні, де актор проводить свій карантин.

Актор розповів журналу, як проводить карантин, та поділився історіями свого акторського шляху. 

На обкладинку журнал помістив фото Роберта Паттінсона, зроблене з відображення в дзеркалі. Також GQ замінив лого намальованим.


Випусники — 2020 на обкладинці The New Yorker

Обкладинка журналу за 18 травня 2020 року присвячена цьогорічним випускникам, які через пандемію змушені святкувати свій випуск зі школи в онлайні вдома.

Авторкою обкладинки стала Аніта Кунц. Вона розповіла, що проводить майстер-класи з ілюстрації у Торонто, і зазвичай її студенти репрезентують широке етнічне та культурне коло. Своєю роботою мисткиня хотіла показати їхню схожість та відмінності.

“Пройшло багато часу з моїх студентських років, але я продовжую захоплюватися здібностями та кмітливістю студентів. Вони здаються значно розвиненішими, аніж була я в їхні роки.”


Спільний номер португальських GQ та Vogue

Португальські GQ та Vogue об’єдналися й випустили спільний номер за травень-червень 2020 року під назвою “Happy Together”.

“Ми запустили унікальне видання. Унікальне у двох аспектах — тому що це відбувається лише один раз, і тому, що воно об’єднує дві публікації в одну. Цей номер про поєднання голосів та поглядів двох команд працівників.” 

Для обкладинки “Happy Together” використали ілюстрацію художника Хосе Сантани. На ній зображено ластівок, які сидять на дротах. 

“Ластівки — особливі пташки в нашій країні. Вони сповіщають про прихід весни, а також літають групами, у яких кожна ластівка по черзі веде зграю. І поки одні шукають їжу, інші відповідають за безпеку. Ластівки стають сильнішими в єдності, а не індивідуалізмі. Це те, чого ми повинні повчитися у природи.” 

Читайте також у рубриці Slow news
«Люди з досвідом війни» – з’явився новий серіал на платформі Дія. Освіта
Він навчає коректному спілкуванню з військовими, ветеранами та ветеранками.
Universe Group відкрила набір на Performance Marketing Bootcamp
Найкращі учасники зможуть отримати роботу в компанії
Universal Music Group і TikTok уклали нову ліцензійну угоду
Музика артистів лейблу незабаром може повернутися в соцмережу
Новий тренд «Столиця змінила тебе, Миколо» спричинив дискусію в Х
До флешмобу приєдналося багато організацій, однак українці обурюються
«русскій воєнний флот – до дна!» – Укрпошта анонсувала новий поштовий випуск
На ньому зображені важливі військові кораблі рф, які знищила Україна
Інші статті за темами
Slow news
News
Slow news
Підписатися
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень