fbpx
Slow news

«У нас ніколи не було кіноіндустрії. Зараз ми оремо цілину». Відеоінтерв’ю із режисером Любомиром Левицьким

На телеграм-каналі Дмитра Авдєєва “Слышь, Тарантино!”
Ірина Виговська, 30.03.2020

27 березня український режисер Дмитро Авдєєв випустив перше відеоінтерв’ю для свого телеграм-каналу «Слышь, Тарантино!», у якому він поговорив з Любомиром Левицьким, режисером фільмів «Штольня» та «Тіні незабутих предків». Любомир, який наразі працює в Голівуді, розповів про різницю між українською та американською кіноіндустрією, сценаристів та голівудських агентів.

Ось п’ять цитат з інтерв’ю:

 “Я ніколи не боявся труднощів. Я даю собі можливість сто разів помилитись. Я знаю, що якщо я вирішив робити кіно, переді мною буде 100 невдач, які треба пройти”.

 “Мене драйвить бажання зробити в Україні щось важливе. Моя надмета — здійснити прорив в українському кіно, і кожним фільмом, як ліфтом, підійматись на голову вище”.

 “Пілот, перед тим як сісти за штурвал Airbus, спочатку літає другим пілотом, бо має набратись знань і досвіду. Те саме з українським кіно. У нас ніколи не було кіноіндустрії. Зараз ми оремо цілину”.

 “Я щасливий, що паралельно з кіно працював у рекламі. Реклама навчила мене дотримуватись дисципліни. Ти не можеш сказати: “Я так бачу”. Ти маєш діяти згідно зі сторібордом і робити те, що було затверджено замовником”.

 “Головна різниця між українським і голівудським кіно — у ставленні людей. У нас усі працюють на кнопці “паніка”. Американці ж розуміють таймінги і все планують заздалегідь. Вони теж працюють важко, але з усмішкою”.

“Слышь, Тарантино!” — це телеграм-канал про кіно українського режисера Дмитра Авдєєва. З нього можна дізнаватися про новини кіноіндустрії, цікаві факти із цієї сфери. Також тут є рекомендації фільмів, книжок і ресурсів про кіно.

Дмитро авдєєв,
режисер

“Спеціально для телеграм-каналу я записав кілька інтерв’ю з українськими режисерами і не тільки. Вони допоможуть відповісти на мільйон запитань про все, що відбувається в індустрії українського кіно: чому знімають саме такі фільми, які ми бачимо в кінотеатрах, як влаштований знімальний процес і на що чекати від українських креаторів кіно в майбутньому”.

Читайте також у рубриці Slow news
За ініціативою співачки Джамали в Києві відкрили кримський куточок
Його створили в Оранжереї на ВДНГ
Гурт «Крихітка» присвятив пісню загиблим митцям і запустив збір на FPV-дрони
В основі композиції – вірш, який написала Олена Герасим’юк, поетеса й військова парамедикиня
Створили проєкт «Театр ветеранів», що сприятиме їх реабілітації
Ветерани зможуть навчитися писати театральні тексти й грати ролі на сцені
Rikky Hype залучив електрика до участі в креативній рекламній кампанії
Він став обличчям нової колекції одягу
Нове бачення рушників Полтавщини ХІХ століття
З’явилася колекція лляних серветок з орнаментом старовинних рушників
Інші статті за темами
Slow news
News
Slow news
Підписатися
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень