fbpx
Slow news

Лікарка призначила британцям щоденну дозу перебування на природі

Всесвітній фонд природи розробив кампанію для поліпшення психічного здоров’я
Кірста Олена, 07.10.2024

Всесвітній фонд природи оголосив про старт нової кампанії під назвою «Щоденна доза природи». Вона має на меті допомогти людям поліпшити своє психічне здоров’я через взаємодію з природою.

Кампанія, створена спільно з агентством Uncommon Creative Studio, наголошує на тому, що для зниження рівня стресу й тривожності важливо проводити щонайменше 20 хвилин на день на природі.

Ідея кампанії базується на дослідженнях, що доводять позитивний вплив природи на психічне здоров’я. Достатньо провести всього 20 хвилин на свіжому повітрі, щоб помітити поліпшення настрою та зниження тривожних станів.

Також Всесвітній фонд природи отримав премію ITV Head First, яка надає рекламний простір вартістю 1 мільйон фунтів для популяризації цієї ініціативи.

У рекламному ролику лікарка Сара Каят звертається до аудиторії зі словами: «Отримуйте свою щоденну дозу природи». Вона наголошує, що природа допомагає знижувати рівень стресу та зменшувати тривожність. Відтак кадр розширюється, і стає зрозуміло, що сцена відбувається серед лісу, де чути звуки природи: легкий вітер, шелест листя, хрустіння під ногами.

«Наша робота полягає в тому, щоб відновлювати природу, але цією кампанією ми хочемо нагадати людям, що природа також може відновити нас. Споглядання веселки, слухання співу птахів або стрибання в калюжі може значно поліпшити настрій і знизити тривожність», — зазначила Ліза Лі, виконавча директорка з брендових кампаній Всесвітнього фонду природи.

За статистикою, кожен шостий житель Англії щотижня стикається із загальними проблемами психічного здоров’я, що робить такі ініціативи надзвичайно актуальними. Кампанія закликає знаходити більше часу для спілкування з природою, адже це не лише сприятиме психічному здоров’ю, а й підтримає зусилля Всесвітнього фонду природи щодо захисту природного середовища.

Читайте також у рубриці Slow news
Вийшов трейлер біографічного фільму «Малевич»
Стрічка розповідає про про життєвий і творчий шлях Казимира Малевича
Українське проєкційне шоу United in Light перемогло на фестивалі в Німеччині
Світлове шоу показали на Бранденбурзьких воротах
Glovo додає у свій застосунок функції соціальних мереж
Компанія сподівається, що клієнти частіше робитимуть замовлення та відкриватимуть для себе нові заклади
Кампанія Beyond Ceilings закликала подолати «скляну стелю» для жінок
Привертають увагу до невидимих бар’єрів, що заважають жінкам реалізувати свій потенціал у багатьох сферах
Оголосили переможців премії кінокритиків «Кіноколо»
Головний тріумфатор церемонії — стрічка «Сірі бджоли» Дмитра Мойсеєва
Інші статті за темами
Slow news
News
Slow news
Підписатися
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень