fbpx
Slow news

Tinder дозволить блокувати користувачів за номером телефону

Щоб не зустріти в мережі колишніх партнерів або небажаних людей
Данилюк Даяна, 06.06.2021

Tinder додав функцію, яка дозволить блокувати користувачів у додатку, маючи їхній номер телефону. 

Згідно з опитуванням, проведеним на замовлення Tinder, 40% людей знайшли в додатку колишнього партнера, 24% — члена сім’ї, а кожен десятий зустрів свого вчителя. За допомогою функції Block Contacts можна заблокувати людей, з якими користувач не хоче стикнутися в мережі, чи то колишній партнер, чи колега, викладач або член сім’ї.

Як це працює? 

  1. Перейдіть у розділ “Налаштування” і оберіть функцію “Заблокувати контакти”.
  2. Надайте Tinder доступ до ваших контактів.
  3. Оберіть людину, яку ви хочете заблокувати, у вкладці “Контакти” і натисність “Заблокувати”. 

За словами Tinder, нова функція дасть змогу захистити тих користувачів, які стикалися з переслідуванням, як під час спілкування в додатку, так і в реальному житті. Попри те, що додаток проситиме доступ до всього вашого списку контактів, у компанії стверджують, що це зроблено для зручності й зберігатися будуть тільки дані заблокованого користувача.

Tinder уже протестував функцію блокування в Індії, Кореї та Японії. У компанії повідомили, що користувачі в середньому блокували близько десятка осіб.

Інші статті за темами
Slow news
News
Slow news
Підписатися
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень