fbpx
Slow news

Facebook пропонує українцям закрити свою сторінку для всіх, крім друзів

Так хочуть забезпечити приватність і безпеку користувачів
Мачулка Ангеліна, 25.02.2022

Facebook увів нову функцію для користувачів із України — в один клік закрити доступ до своєї сторінки для всіх, крім друзів.

Після увімкнення цієї опції користувачі не зможуть завантажувати фотографії чи переглядати дописи такого закритого акаунта.

Раніше таку функцію запускали в Афганістані. Щоби реагувати на воєнні дії Росії на території України, у Facebook працює спеціальний операційний центр, серед інших там працюють україномовні люди, аби краще моніторити ситуацію.

Інші статті за темами
Slow news
News
Slow news
Підписатися
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень