fbpx
Slow news

Створили платформу про повернення до сексуального життя після бойових поранень

Посібник доступний у двох версіях — для військових чоловіків та жінок
Бондар Каріна, 27.05.2023

Проєкт Veteran Hub і креативна агенція Patsany Agency запустили освітню платформу RESEX про повернення до сексуального життя після бойових поранень.

Там можна знайти практичні рекомендації й посібники щодо сексуальності й інтимності після поранень.

Інформація, що представлена на платформі, буде корисна не лише для військових із пораненнями, а для всіх військовослужбовців і їхніх партнерів та партнерок, чиє сексуальне життя змінилося під час війни, кажуть розробники платформи.

У посібнику “Любись” можна знайти відповіді на запитання щодо прийняття власного тіла після бойових поранень чи змін у лібідо, зокрема внаслідок лікування, і налагодження інтимності з партнерами. Також посібник містить поради про те, як діяти, щоб відновити й налагодити близькі стосунки зі своїми партнерами.

Є розділи, присвячені різним видам поранень, як-от: ампутація кінцівок, ураження геніталій, черепно-мозкова трамва, травма спинного мозку.

Посібник доступний у двох версіях — для чоловіків-військових і для жінок-військових.

Раніше ми розповідали, що Veteran Hub разом із Patsany Agency презентували освітню кампанію “Ти, головне, Любись”. Це серія відеороликів і постерів про сексуальне життя для воїнів, які мають бойові поранення.

Читайте також у рубриці Slow news
Інші статті за темами
Slow news
News
Slow news
Підписатися
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень