fbpx
Slow news

 Projector запускає освітню лабораторію AI Lab для проєктів на основі ШІ

Проєкт має запрацювати вже у 2023 році.
Бондар Каріна, 03.03.2023

Projector Institute створює освітню лабораторію на основі штучного інтелекту AI Lab, що допоможе інтегрувати ШІ-технології у навчальні програми, онлайн-події та дослідження.

Як повідомили в Projector, усі проєкти лабораторії працюватимуть в чотирьох основних напрямках “Креатив та мистецтво”, “Бізнес”, “Технології та розробка” та “Гуманітаристика”.

“Про ChatGPT-3 та Midjourney в українському інфопросторі говорять давно, а наша ІТ та бізнес спільнота уже впроваджує інструменти штучного інтелекту у власні процеси. На хвилі обговорень українці діляться на два табори – дуже захоплених новими можливостями, та недовірливих через потенціал ШІ замінити деякі звичні для нас професії. Команда Projector Institute запускає освітньо-дослідницький проєкт AI Lab, адже переконана, що подальший розвиток цифрових та технологічних професій потребуватиме тісної взаємодії з ШІ”, — зазначили в Projector.

У розробці команди зараз три навчальні програми, набори на які стартуватимуть на початку літа: Product Design with AI, Product Management with AI, Visual Communications with AI.

“Майбутнє можна споживати, а можна створювати. Останній рік ми багато писали про те, як нейромережі змінюють світ. Інтегрували ШІ інструменти в частину навчальних програм — студенти «Проджектора» вже створюють проєкти в Midjourney, а менеджери оптимізують роботу в ChatGPT. Прямо зараз з’являється новий світ і ми хочемо, щоб Україна була його драйвером. Тому плануємо перетворити AI Lab на освітньо-проєктний хаб для побудови інноваційної країни”, — Олександр Трегуб, CEO та співзасновник Projector.

Читайте також у рубриці Slow news
У центрі Києва встановили інсталяцію з металевих дронів
Її місія – зібрати кошти на потреби українських військових
У TikTok може з’явитися функція завантаження 60-хвилинних роликів
Це дасть можливість користувачам експериментувати з контентом
Компанія Оrео випустила лімітовану серію печива
Його створили за мотивами «Зоряних війн»
Для українців створили освітню платформу BecomingX
Вона допоможе розвивати навички, необхідні для працевлаштування й підприємництва
Виробник дитячого соку відкрив креативний збір на ЗСУ
У колаборації з благодійним проєктом «ГеройCar»
Інші статті за темами
Slow news
News
Slow news
Підписатися
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень