fbpx
Slow news

Український медіасервіс MEGOGO запускають у Польщі

Це 14-й ринок, де компанія надаватиме свої послуги
Бондар Каріна, 07.02.2023

MEGOGO відкриває офіс у Польщі та істотно розширює каталог польського контенту.

Офіс компанії у Варшаві очолив Артур Пацула, раніше він працював у The Walt Disney Company, Sony Music Poland та Solopan.

“Упродовж останніх місяців ми ретельно готували запуск медіасервісу. ТБ-пакети передплат охоплюватимуть усі провідні канали польського ринку, такі як TVN, Polsat, TV Puls, TV4, Stopklatka TV, Zoom TV. Каталог фільмів у різноманітному ціновому діапазоні зібрано завдяки плідній співпраці з партнерами з польського та міжнародного ринку”, — розповідає Артур Пацула.

Пропозиція сервісу охоплює пакети телебачення з інтерактивними функціями, а також бібліотеку фільмів та серіалів, яка буде поповнюватись. Крім того, MEGOGO підготував додаткову пропозицію для всіх українців, які перебувають на території Польщі. Глядачам доступні 70 популярних українськомовних телеканалів у спеціальному пакеті “ТБ і Кіно UA”.

Умови ТБ-пакетів передплат:

  • “Стартова” коштує 9,99 злотих;
  • “Оптимальна” — 29,99 злотих;
  • “Максимальна” — 39,99 злотих;
  • “ТБ і Кіно UA” — 14,99 злотих.

Також власна студія медіасервісу MEGOGO Voice підготувала польськомовні озвучки для українських фільмів та серіалів. Вже доступні стрічки “Джек і Лондон”, “Любов і блогери”, серіал “Брюс” та інші. Так компанія хоче сприяти культурному обміну між країнами.

Читайте також у рубриці Slow news
Інші статті за темами
Slow news
News
Slow news
Підписатися
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень