fbpx
Slow news

Організація The Prince’s Trust представила портрет покоління, дестабілізованого пандемією

Кампанія покликана підтримати британську молодь, яка долає наслідки пандемії
Коськовецька Аліна, 03.10.2022

Молодіжна благодійна організація The Prince’s Trust запускає нову кампанію про молодь, яку виснажив та дестабілізував коронавірус. У проєкті учасники просять громадськість Великої Британії визнати “Клас Covid” — покоління молодих людей, чию впевненість, освіту й можливості вкрала пандемія коронавірусу.

Центральною роботою кампанії став двохвилинний фільм, створений у співпраці з режисером Рене Марією Осубу та Somesuch Productions.

У відеороботі актор та учасник благодійної організації Ешлі Волтерс виголошує зворушливу випускну промову перед аудиторією, яка представляє “Клас Covid”: “… Ви закінчили найскладнішу школу, де ізоляція була вашим класом, а стійкість — домашнім завданням”.

Промова Волтерса переплітається з історіями чотирьох реальних молодих людей, чиї життя змінила організація The Prince’s Trust, створена для підтримки покоління, яке дестабілізувала пандемія.

Сільвія Лоу, директорка з маркетингу The Prince’s Trust, каже: “Пандемія вплинула на майбутнє цілого покоління, змусивши багатьох зіткнутися з кризою вартості життя. Проблеми на тлі ковіду відштовхують молодь від можливостей налагодити життєві зв’язки. Мільйони людей відчувають довгостроковий уплив пандемії на їхню впевненість і перспективи роботи. У цьому контексті праця The Prince’s Trust є більш актуальною, ніж будь-коли, а кампанія “Клас Covid” є об’єднавчим закликом до молоді”.

Кампанію “Клас Covid” транслюватимуть на телебаченні та в соціальних мережах. Зокрема, в TikTok запрошуватимуть молодих людей з усієї країни поділитися своїми історіями про життя під час пандемії. 

Читайте також у рубриці Slow news
Інші статті за темами
Slow news
News
Slow news
Підписатися
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень