fbpx
Slow news

BBC перейменувала лондонську станцію метро з Green Park на Green Planet

Для реклами нової серії фільмів натураліста Девіда Аттенборо
Мачулка Ангеліна, 10.01.2022

Телерадіомовна компанія Великої Британії BBC перейменувала одну зі станцій лондонського метро із Green Park на Green Planet для реклами нової серії фільмів про рослин.

9 січня на ВВС показали п’ятисерійний фільм натураліста сера Девіда Аттенборо під назвою The Green Planet (“Зелена планета”), у якому за допомогою новітніх технологій і спеціальних камер дослідили взаємопов’язаний світ рослин. На честь цієї роботи Аттенборо й назвали станцію метро, а сама кампанія отримала назву Welcome to Their World (“Ласкаво просимо в їхній світ”).

На станції метро викупили всі рекламні місця й заповнили їх зображеннями рослин, про які йдеться в новому фільмі, — від підводних хижих рослин до пустельних кактусів, що схожі на людей. Цифрові екрани на станції транслюють лише трейлер документалки.

“Нашою метою з Welcome to Their World було якомога повніше продемонструвати серію фільмів про найбільше занурення в життя рослин у світі. Тому бронювання частини культового лондонського метро дало неперевершену можливість ознайомити нашу аудиторію зі світом рослин”, — говорить Стюарт Глінгс, креативний керівник BBC Creative.

Читайте також у рубриці Slow news
Інші статті за темами
Slow news
News
Slow news
Підписатися
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень