fbpx
Slow news

Postmen розробила айдентику для національної кампанії з вакцинації

Логотип “V” означає вакцинацію та перемогу
Мачулка Ангеліна, 03.12.2021

Агенція Postmen разом з Міністерством охорони здоров’я України та UNICEF Ukraine розробили айдентику для кампанії на підтримку вакцинації.

За основу взяли латинську літеру V в динамічному виконанні направо та вгору, що означає прогрес і розвиток, покращення. Сама літера означає не тільки слово “вакцинація” (vaccination) — уже понад століття її використовують на позначення перемоги (victory).

“Головний меседж логотипа – вакцинація як позитивний рух уперед та відмітка про безпеку життя. Були ідеї із символом-галочкою, але це мало занадто політичний вигляд, тож ми обрали найбільш узагальнений варіант до літери «V» з доданням динаміки саме через форму лого, – розповідає Head of Creative Postmen Анна Сенюк. — У дизайні ми використовували природні кольори, які асоціюються зі здоров’ям та безпекою, – зелений та блакитний. У використанні на лого вони комбінуються, щоб відокремити інформацію: блакитний – для медиків, зелений – для пацієнтів та широкого загалу”.

Розроблення айдентики збіглося в часі з оновленням тематичного сайту COVID19.gov.ua у стилістиці застосунку “Дія”. Тому було вирішено поєднати айдентику із цим дизайном — використовували шрифт e-Ukraine для підкреслення програми з вакцинації.

Зараз єдину айдентику використовують для комунікацій усієї програми щеплень від COVID-19 і нею користуються на всіх рівнях державних структур.

Читайте також у рубриці Slow news
Інші статті за темами
Slow news
News
Slow news
Підписатися
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень