fbpx
Slow news

Бренд Corona пропонує всім охочим приїхати на його острів і пожити екологічно усвідомлено

А ще пити пиво та брати участь у заходах
Мачулка Ангеліна, 02.12.2021

Бренд пива Corona взяв у лізинг острів і тепер запрошує на нього відвідувачів.

Компанія запустила цю ініціативу на підтримку своєї концепції екологічності та зменшення впливу на навколишнє середовище. Тому на новому “Корона-острові” готель створений із натуральних матеріалів, а заходи, які пропонуватимуть відвідувачам, передбачають майстер-класи з кулінарії, життя без пластику та медитацій під звуки природи.

“Острів Корона не схожий ні на що з того, що ми коли-небудь робили раніше, — говорить Феліпе Амбра, глобальний віцепрезидент Corona. — Зараз більше, ніж будь-коли, люди мають потребу безпечно відновити зв’язок із природою. Ми запрошуємо людей з усього світу зібратися разом і поєднати освіту з відповідальним туризмом. Ми сподіваємося, що коли гості повернуться додому, вони знову закохаються в природу й отримають енергію, щоб стати кращими громадянами світу у своїх спільнотах”.

Потрапити на острів можна буде після аукціону, покликаного підтримати фонд Oceanic Global. Його переможець і ще дев’ять гостей зможуть безплатно пожити тиждень на острові в особистих бунгало.

Читайте також у рубриці Slow news
Інші статті за темами
Slow news
News
Slow news
Підписатися
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень