fbpx
Slow news

Pepsi повторно використає минулорічний різдвяний креатив

Зекономлені гроші витратять на фестиваль
Мачулка Ангеліна, 02.12.2021

Pepsi вирішила повторно використати минулорічний різдвяний креатив Christmas Refresh.

Нову кампанію назвали Refresh Your Christmas. На телебаченні покажуть рекламний ролик із гіп-гоп виконавцями Kamakaze та TrueMendous — разом вони створили мінікомпозицію про Pepsi та Різдво.

На гроші, зекономлені на створенні нового креативу, компанія вирішила організувати фестиваль. Для цього Pepsi об’єдналася з Winter Wonderland у Гайд-парку Лондона та Backyard Cinema у Вандсворті — обидві локації дуже популярні серед жителів Англії. На фестивалі відвідувачі зможуть послухати виступи гуртів і DJ-сети та випити коктейлі з пепсі в барі на свіжому повітрі.

“Минулий рік був важким, тому що багато людей пропустили свята й зустрічі з близькими, — говорить Джорджина Меддоус-Сміт, директорка з маркетингу Pepsi Beverages у Великій Британії. — Тож у 2021 році ми хотіли надолужити втрачений час і віддати належне всім, хто знову збирається разом для живих подій. Оскільки 2,5 мільйона людей з усієї країни щороку відвідують Winter Wonderland, а тисячі відвідують кінотеатр Backyard Cinema, це ідеальна можливість”.

Читайте також у рубриці Slow news
Інші статті за темами
Slow news
News
Slow news
Підписатися
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень