fbpx
Slow news

Гід трендами 2020 року в Instagram

Що чекає на світ інфлюенсерів наступного року
Данилюк Даяна, 12.12.2019

Маркетинговий майданчик Later, який спеціалізується на Instagram, разом з платформою Fohr, провели аналіз поведінки інфлюенсерів та звичайних користувачів у додатку.

Тренди на 2020 рік в Instagram:

1. Постів у профілі буде менше. За дослідженням Fohr, інфлюенсери все менше постять в стрічку. На їх думку, у 2020 в профілі буде не більше двох постів на тиждень. Проте, інфлюенсери з 250-500 тисячами підписників, навпаки, збільшать частотність постингу. Брендам інформація про частотність постів допоможе визначитися, з яким інфлюенсером працювати для конкретного проєкту.

2. Більше тексту – більше охоплення. З 2016 підписи під постами збільшилися більше, ніж вдвічі, тому у 2020 дослідники прогнозують пости в середньому на 65-70 слів.

3. Хештеги в тренді. Публікації з хештегами охоплюють більшу аудиторію, для брендів — це очевидний плюс. За останні 4 роки, середня кількість хештегів в постах інфлюенсерів збільшилась вчетверо. Нагадаємо, статистика відслідковування роботи хештегів з’явилася лише рік тому.

4. Мікроінфлюенсери дають кращу залученість. Середня залученість в Instagram — 3,21%, на противагу 1,5% в усіх інших соцмережах. При цьому, мікроінфлюенсери мають найбільшу частку залучень — 7% у постах.

5. Платний контент переважає у макроінфлюенсерів. Інфлюенсери з 50-75 тисячами підписників мають найбільшу частку (12%), при цьому, в інфлюенсерів, які досягли позначки у 200 тисяч підписників, кількість платного контенту зменшується.

6. Час має значення. Аналіз Later 12 мільйонів постів в Instagram показав, що найкращий час для постингу від 9 ранку до 12 дня (за Північноамериканським східним часом). Цей пункт релевантний для юзерів з США. Щоб обрати час для постів в інших регіонах, потрібно проаналізувати, коли переважна більшість ваших підписників онлайн.

Щоб ознайомитись зі звітом детальніше, Later та Fohr пропонують безкоштовно завантажити його.

Читайте також у рубриці Slow news
На Steam вийшло демо гри про звільнення України від окупантів
Її створив український розробник відеоігор Андрій Костюшка разом із сином
«Люди з досвідом війни» – з’явився новий серіал на платформі Дія. Освіта
Він навчає коректному спілкуванню з військовими, ветеранами та ветеранками.
Universe Group відкрила набір на Performance Marketing Bootcamp
Найкращі учасники зможуть отримати роботу в компанії
Universal Music Group і TikTok уклали нову ліцензійну угоду
Музика артистів лейблу незабаром може повернутися в соцмережу
Новий тренд «Столиця змінила тебе, Миколо» спричинив дискусію в Х
До флешмобу приєдналося багато організацій, однак українці обурюються
Інші статті за темами
Slow news
News
Slow news
Підписатися
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень