fbpx
Slow news

В Україні запустили соціальний проєкт “Зупини холостяка”

Він закликає стерилізувати домашніх і безпритульних тварин
Альтман Дарина, 27.05.2021

Гуманістичний рух UAnimals запустив соціальний проєкт “Зупини холостяка”, що має на меті підвищити культуру стерилізації домашніх і безпритульних тварин, а також розвіяти міфи, що існують навколо цієї теми.

Щороку в Україні зростає кількість безпритульних тварин, приречених жити на вулиці. Один із найвагоміших чинників цієї проблеми – низька культура стерилізації як безпритульних котів і собак, так і домашніх, які часто перебувають на самовигулі.

“На жаль, в Україні існує дуже багато стереотипів про стерилізацію, через які прямо говорити про необхідність цієї процедури – не вихід. Саме тому ми вирішили запустити проєкт «Зупини холостяка» й розповісти про стерилізацію в легкій ігровій формі.

По-перше, ми хочемо звернути увагу українців на те, що лише за кілька років нестерилізована кішка або собака може привести на вулицю сотні та навіть тисячі безпритульних кошенят і цуценят. По-друге, познайомити з учасниками проєкту — реальними стерилізованими котами та собаками, історії яких руйнують міфи про стерилізацію”, – зазначає засновник UAnimals Олександр Тодорчук.

Знятий режисером Олександром Шкрабаком рекламний ролик  обіграє популярне телевізійне шоу. А серією публікацій із розповідями про героїв проєкту UAnimals популяризує єдиний гуманний метод регулювання чисельності безпритульних тварин і закликає українців стерилізувати своїх котів і собак, а також допомагати зі стерилізацією тварин-безхатьків.

“Адже справжнє щастя для песика й котика – це довге та якісне життя разом із людиною, а не коротке й сповнене страждань життя на вулиці”, – коментує UAnimals.

Читайте також у рубриці Slow news
Samsung випустила лімітовану серію товарів повсякденного вжитку
Кампанія має заохотити споживачів користуватися технікою зі ШІ
Створили гарячу лінію психологічної підтримки для військовослужбовиць
Жінкам допомагатимуть із запитами щодо втрати мотивації та проблем із ментальним здоров’ям
MEGOGO розпочинає прийом заявок на новий фестиваль ШІ
Переможці отримають грошові премії до 6000 доларів
Понад 25 тисяч пар подали заяви про шлюб через Дію
Найбільше запитів – у Києві, Львівській та Одеській областях
Скоро з’явиться нова історія з кіноальманаху «Війна очима тварин»
Її сюжет занурить глядача в підводний світ
Інші статті за темами
Slow news
News
Slow news
Підписатися
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень