fbpx
Slow news

Megogo даруватиме промокод на безкоштовний контент донорам крові

Кампанія заохочує донорство компонентів
Царук Максим, 26.02.2021

Медіасервіс Megogo та волонтерська організація “Агенти крові” запускають кампанію #дивисьділись, що заохочує донорство компонентів крові.

З 1 березня донори плазми та тромбоконцентрату отримуватимуть промокод на тиждень передплати “ТБ і Кіно: Максимальна”. А також зможуть переглядати будь-який контент, що пропонує Megogo під час процесу здачі крові.

Тисячу промокодів отримають центри крові Києва, Львова та Одеси: Інститут Серця МОЗ України, Національний інститут серцево-судинної хірургії імені Амосова, лікарня “Охматдит”, Одеська обласна станція переливання крові та Львівський обласний центр служби крові.

Кампанію запустили, щоб розповісти про важливість донорства компонентів, і заохотити більше людей долучитися до нього. Адже через складність відбору і тривалість процедури галузь постійно відчуває дефіцит таких донорів.

“Донорство — добра й шляхетна справа. І ми разом з “Агенти крові” вирішили хоча б трішечки зробити цей процес цікавішим й розважити донорів під час очікування. Сподіваюсь, це змінить уявлення кожного та залучить нових волонтерів”, — зазначила Валерія Толочина, директорка з маркетингу Megogo.

Читайте також у рубриці Slow news
Інші статті за темами
Slow news
News
Slow news
Підписатися
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень