fbpx
Slow news

Kachorovska презентує колаборацію з ілюстратором Сергієм Майдуковим

Її присвятили Києву
Альтман Дарина, 13.10.2020

Український бренд взуття та сумок Kachorovska випустив колаборацію з ілюстратором Сергієм Майдуковим. Колекцію присвятили Києву.

У співпраці з Kachorovska Сергій Майдуков зобразив три знакові київські локації – Дніпро, Київський велотрек, готель “Салют”, а також кастомізував кеди KYIV. На одну з моделей нанесено кольоровий фрагмент лого Kachorovska, яке художник модернізував у межах проекту Kyiv. People. Places by Kachorovska x Sergiy Maidukov.

“У кожного з нас свій Київ. Сучасний або вічний, він – пазл зі спогадів, миттєвостей та освідчень. Тут кав’ярні третьої хвилі і пішохідний міст через Дніпро. Нестримні нічні рейви та сонячне світло, що вривається у вагон метро після Арсенальної. Креативні коворкінги та шахи в парку Шевченка. Приховані стадіони та художні майстерні в комуналках. Тут острови, арки, сквери, трамваї на Подолі та дачі на Русанівських Садах.

Тут люди, які наповнюють місто життям. Колаборація Kyiv. People. Places by Kachorovska x Sergiy Maidukov – про людей, любов і Київ. Про те, як бачити та робити своє місто кращим щодня. Про історії, які стають реальністю лише тут”, – коментує Kachorovska.

Сергій Майдуков,
 ілюстратор

“У нас вийшла легка та наповнена співпраця, – розповів Майдуков. – У шрифтовій роботі я хотів зайти на територію літер без знань про них і керуватися тільки геометричним чуттям. Я шукав різні підходи й зупинився на тому, що Kachorovska для мене – це багато в чому історія про girl power. Мені резонує жіноче ім’я бренду, присутність сильних жінок по той бік назви. Тож я вирішив це обіграти через струнку, елегантну, але сильну літеру “a”, що тримає на собі багатошаровий та яскравий український проєкт. А щодо обраних локацій, Салют – це золото, Дніпро – це свобода, велотрек – це перемога. Я люблю Київ”.

Читайте також у рубриці Slow news
«Літаюча тарілка» на Либідській збереже свій первісний вигляд
За рішенням ДІАМ України пам’ятку архітектури не реконструюватимуть
Промо
Готовий на все! Готовий до всього!
Бренд «Бащинський» змінив логотип і дизайн паковання продуктів
ТікТок можуть заборонити в Європі
Таку думку висловила голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн
ONUKA створила мистецький простір у Чернігові
У музичній майстерні її дідуся проводитимуть лекції, майстер-класи, творчі зустрічі
Superhumans Center та Havas Ukraine випустили проєкт «Суперлюди всюди»
Це порадник щодо коректної комунікації з людьми, які мають видимі травми
Інші статті за темами
Slow news
News
Slow news
Підписатися
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень