fbpx
Slow news

KFC створила заспокійливу музику зі звуків приготування страви

Компанія переконана, що цей фоновий шум допоможе зняти стрес і покращить сон
Кірста Олена, 23.10.2024

Мережа KFC та компанія з покращення сну Hatch об’єднали зусилля у незвичайній колаборації, щоб створити унікальний звуковий контент, який допомагає розслабитися і заснути.

Відтепер усі охочі зможуть насолоджуватися новим саундтреком під назвою «Kentucky Fried Chicken Rain» — звуком смаження, який нагадує шум дощу. Цей проєкт народився у відповідь на вірусний тренд у TikTok, де користувачі помітили, що звук смаження їжі звучить схоже на білий шум або дощ, що сприяє засинанню.

Цей звук доступний на пристроях для покращення сну Restore 2 від Hatch за підпискою Hatch+ Premium, а також на YouTube і Spotify. Партнери також випустили супровідний контент, зокрема відео із запису звуків у тестовій кухні KFC, а також спільний мерч — футболку для сну Hatch x KFC, яку можна придбати на офіційному сайті KFC.

«Смак і запах нашої секретної суміші з 11 трав і спецій можуть бути легендарними, але хто б міг подумати, що звук цієї смачної смаженої курки допоможе вам заснути», — зазначає керівниця з маркетингу KFC США Кетрін Тан-Гіллеспі.

Команда Hatch відвідала штаб-квартиру KFC в Луїсвіллі, штат Кентуккі, щоб записати реальні звуки смаження нових Original Recipe Tenders. Ці аудіо будуть використовуватися як розслаблювальний контент для всіх, хто хоче поринути у «курячий дощ» перед сном, не куштуючи при цьому справжню страву.

«Коли ми постійно бачили дописи в соціальних мережах про схожість між смаженою куркою та дощем, ми вирішили створити найкращу версію цього аудіо. І з ким краще, як не з експертами зі смаженої курки, KFC, це зробити? Ми дуже раді бачити реакцію наших клієнтів на цей незвичний контент і можемо допомогти їм заснути зі смаженою стравою, жодного разу не вкусивши її», — додає головний маркетинговий директор Hatch.

Ця співпраця є не першим прикладом креативного підходу KFC до маркетингу. Раніше компанія запускала дрова з ароматом смаженої курки, а також створювала відеоігри, в яких фігурував образ полковника Сандерса.

Читайте також у рубриці Slow news
У Києві відкрили банерну виставку «Герої наших вулиць»
Її присвятили пам’яті захисників, на честь яких перейменували вулиці в українських містах
Meta повертає на платформу технологію розпізнавання облич
Це допоможе боротися з шахрайством і відновленням заблокованих акаунтів
У київських ресторанах подаватимуть «найціннішу страву світу»
Продукти для неї вирощені на розмінованих полях Миколаївщини
У книгарні Сенс відбудеться зустріч з воєнною фотографкою Юлією Кочетовою
Мисткиня розповість про власний досвід воєнної журналістки та свій проєкт «Війна — це особисте»
У Києві презентували путівник «Шлях ветерана»
Практичний довідник для ветеранів та їхніх родин містить підказки для розв’язання правових проблем
Інші статті за темами
Slow news
News
Slow news
Підписатися
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень