fbpx
Slow news

Кампанія Beyond Ceilings закликала подолати «скляну стелю» для жінок

Привертають увагу до невидимих бар’єрів, що заважають жінкам реалізувати свій потенціал у багатьох сферах
Кірста Олена, 18.10.2024

Організація Women in Tech Global спільно з ООН-Жінки представили кампанію Beyond Ceilings, яка привертає увагу до проблеми так званої скляної стелі — невидимих бар’єрів, що заважають жінкам реалізувати свій потенціал у багатьох галузях, зокрема в технологічній.

Кампанія має на меті не лише підвищити обізнаність суспільства про ці перешкоди, а й закликати до активних дій для досягнення гендерної рівності, пише видання CREAPILLS.

Cтворена у співпраці з канадською агенцією Way.TV, кампанія базується на короткометражному фільмі. У ньому показали історію дівчини Лілі, яка живе в оселі з дуже низькою стелею, тому змушена постійно нахилятися під час пересування. Ця метафора підкреслює обмеження, з якими стикаються жінки з дитинства й до дорослого віку, коли суспільство стримує їхні прагнення та кар’єрні амбіції, кажуть творці рекламного кампейну.

Мета цієї кампанії — підштовхнути суспільство до колективної дії та створити умови для того, щоб рівність між жінками й чоловіками стала реальністю. Організація Women in Tech Global нагадує, що шлях до справжньої рівності ще довгий, але об’єднання зусиль допоможе подолати ці бар’єри та розкрити потенціал жінок у професійному середовищі.

Кампанія Beyond Ceilings також закликає до інклюзії та рівних можливостей у STEAM-секторі (наука, технології, інженерія, мистецтво й математика), де жінки часто недопредставлені. Women in Tech Global підкреслює важливість формування інклюзивного робочого середовища, що сприяє розвитку талантів незалежно від статі.

У межах цієї ініціативи також згадали новий проєкт від платформи DEGIRO — біржовий індекс Pink Chip. Він відстежує успіх компаній, які очолюють жінки. Це може стати ще одним прикладом того, як світові проєкти намагаються посилити роль жінок у бізнесі та сприяти видимості їхніх досягнень, переконані ініціатори кампанії.

Читайте також у рубриці Slow news
Вийшов трейлер біографічного фільму «Малевич»
Стрічка розповідає про про життєвий і творчий шлях Казимира Малевича
Українське проєкційне шоу United in Light перемогло на фестивалі в Німеччині
Світлове шоу показали на Бранденбурзьких воротах
Glovo додає у свій застосунок функції соціальних мереж
Компанія сподівається, що клієнти частіше робитимуть замовлення та відкриватимуть для себе нові заклади
Оголосили переможців премії кінокритиків «Кіноколо»
Головний тріумфатор церемонії — стрічка «Сірі бджоли» Дмитра Мойсеєва
Агенції Taktika та twid випустили нові шрифти
Прагнуть підтримати розвиток української типографії та стимулювати процеси культурної деколонізації
Інші статті за темами
Slow news
News
Slow news
Підписатися
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень