fbpx
Slow news

Meta оновлює функції контролю коментарів і безпеки бренду в соцмережах

Серед них — можливість блокування коментарів до реклами
Кірста Олена, 12.10.2024

Meta анонсувала нові інструменти, що підвищують контроль над рекламними кампаніями й безпекою брендів на платформах Facebook та Instagram. Компанія представила можливість блокування коментарів до реклами та розширені налаштування безпеки для рекламодавців.

Однією з ключових новацій є можливість вимкнення коментарів під рекламними оголошеннями. Це нововведення дає змогу бізнесам тестувати, як відсутність коментарів впливатиме на кампанії. Ця функція стане в пригоді для рекламних проєктів на чутливі теми, знижуючи ризик негативних реакцій у коментарях. Спочатку функція була доступна лише для інстаграму, але тепер її поширили й на фейсбук, пише Swipe Insight.

Meta також розширила можливість керування розміщенням оголошень. Бізнеси можуть вимикати показ своїх оголошень на певних публічних профілях через завантаження списку блокування публікацій. Це допоможе уникнути небажаного асоціювання бренду з неприйнятним контентом.

«Минулого року ми почали розгортати можливість для компаній розміщувати рекламу в профілях у фейсбуці та інстаграмі, що є чудовою можливістю охопити більше клієнтів, поки вони глибоко зацікавлені. Щоб дати компаніям більше контролю над тим, у яких профілях можуть з’являтися їхні оголошення, ми протестували можливість блокувати показ оголошень в окремих профілях інстаграму, застосувавши “список блокування видавців”. З огляду на інтерес до цієї функції, ми розширюємо контроль на оголошення в профілях у фейсбуці», — повідомили в компанії.

Meta також інтегрується з партнерами для вдосконалення безпеки реклами:

  • контентні блок-листи. Спільно з Integral Ad Science компанія вже тестує функцію блокування контенту в стрічці та Reels. Планується, що у 2025 році до цієї програми приєднаються й інші партнери;
  • покращена доступність даних: оновлення надають рекламодавцям доступ до аналітики на 75% швидше, що дає змогу оперативно реагувати на результати кампаній.

Компанія також повідомила, що поліпшує процес верифікації даних через партнерські сервіси. Завдяки швидшому доступу до даних компанії можуть оперативніше аналізувати ефективність своїх рекламних кампаній та вносити корективи.

Удосконалений Brand Safety and Suitability Center надає рекламодавцям оглядовий дашборд, що допомагає керувати налаштуваннями безпеки. Інструмент дає можливість задавати фільтри для реклами в контенті й стрічці, а також керувати списками виключень для профілів. Це спрощує процес адаптації кампаній до нових вимог і стандартів безпеки.

Meta наголошує, що ці оновлення є частиною її довгострокової стратегії забезпечення прозорості та безпеки. Завдяки новим інструментам компанія прагне зміцнити довіру рекламодавців та споживачів і стати лідером у сфері інновацій для захисту брендів.

Читайте також у рубриці Slow news
У книгарні Сенс відбудеться зустріч з воєнною фотографкою Юлією Кочетовою
Мисткиня розповість про власний досвід воєнної журналістки та свій проєкт «Війна — це особисте»
У Києві презентували путівник «Шлях ветерана»
Практичний довідник для ветеранів та їхніх родин містить підказки для розв’язання правових проблем
Українські підлітки розробили гру-квіз про деколонізованих художників
У ній розповідають про вкрадену культурну спадщину та ближче знайомлять з творчістю видатних митців
«Сільпо» випустило колекцію паперових стаканчиків з віршами-пиріжками
Кампанія поєднує літературу з повсякденним ритуалом
У Києві відбудеться 53-й Міжнародний Кінофестиваль «Молодість»
Організатори оголосили повну програму та фільм-відкриття
Інші статті за темами
Slow news
News
Slow news
Підписатися
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень