fbpx
Slow news

Бренд RBTNK пропонує «підвісити» жетони для захисниць і захисників

Їх подарують військовим 1 жовтня
Кірста Олена, 26.09.2024

Український бренд RBTNK (Rabotnik) пропонує всім охочим «підвісити» жетони до Дня захисників і захисниць. Заявки та куплені жетони збирають до 27 вересня.

Засновник бренду RBTNK Іордан Константініді на своїй сторінці в інстаграмі розповів про ініціативу, засновану їхнім ком’юніті. До Дня захисників і захисниць вони запланували «підвісити» 150 жетонів, 50 з яких уже «підвісив» бренд, і подарувати їх українським воїнам.

«Жетон RBTNK — це артефакт, який об’єднує наших супергероїв. Він символізує зв’язок між усіма учасниками команди. За час існування бренду я не раз переконувався в його силі: коли дарував жетон комусь, то отримував щиру вдячність, а коли бачив його на інших — зустрічав привітання й усмішки. Тому хочу поділитися цією радістю і з вами, бо знаю, як багатьом хочеться зробити ще щось, щоб порадувати суперів», — додає Іордан Константініді.

У межах ініціативи всі охочі можуть «підвісити» жетон для Захисника чи Захисниці, додати до нього привітання, а компанія подбає про доставку подарунків до свята.

Прийом заявок триває до 27 вересня, а вже 1 жовтня компанія планує розіслати жетони. Вартість одного жетона 790 гривень, «підвісити» його можна за посиланням. Також під час оформлення замовлення можна залишити привітання для українських захисників і захисниць.

Долучитися до ініціативи можуть і самі військовослужбовці, заповнивши коротку форму або написавши в дірект бренду в інстаграмі з кодовим словом «Чуйність».

«Ми віримо, що відстань між людьми можна скоротити маленькими діями і невеликими речами. А ще ми знаємо, як важливо дарувати радість і підтримку — особливо тим, хто нас захищає. Недарма ж наймогутніша суперсила у світі RBTNK — це Чуйність», — йдеться на сторінці ініціативи.

Читайте також у рубриці Slow news
Україна потребує перекваліфікації жінок та людей старшого віку
У Gradus Research провели дослідження
Meta представила розумні окуляри Orion
Управління девайсом відбувається за допомогою голосових підказок і жестів
В Україні створили мінісеріал про дезінформацію
У ньому змодельовані життєві ситуації, які можуть бути близькі глядачам
Як українці об’єднуються заради тварин
Укрпошта випустила поштовий блок «Батальйон “Пухнасті”», а власники врятованих бездомних тварин долучаються до флешмобу
У 13 країнах Європи відбудеться благодійний забіг у темряві
Збиратимуть кошти на потреби українських захисників та медичне обладнання для військового госпіталю в Чернігові
Інші статті за темами
Підписатися
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень