fbpx
Slow news

В Україні з’явилась нова соцмережа – меморіал пам’яті Soulwall

Можна створити цифрову сторінку спогадів про близьку людину чи домашнього улюбленця
Кірста Олена, 16.09.2024

В Україні розпочала роботу нова соціальна мережа Soulwall. У ній можна створювати сторінки пам’яті про близьких людей чи домашніх улюбленців, які зберігатимуться в мережі.

За словами розробників нової соцмережі, вони прагнуть, щоб кожен міг зберегти цифрові спогади про тих, кого більше немає.

«У глибинах людських сердець народжуються найдорожчі скарби – спогади, що з’єднують нас із близькими. Саме вони, мов сяйво зірок, освітлюють наш шлях, даруючи натхнення та віру. У Soulwall ми поділяємо цю віру, адже спогади – це не просто фрагменти минулого, а фундамент, на якому будується наше життя. Цінні моменти минулого переплітаються в історію та визначають нашу особистість. Наше бажання та головна мета в тому, що кожен момент, пронизаний щирими емоціями, гідний того, щоб бути збереженим назавжди», — йдеться в описі до соцмережі.

Як це працює?

Після реєстрації профілю того, чию пам’ять прагне увіковічнити користувач, можна завантажити біографію, фото й відео для вшанування пам’яті про близьких. Доступна також опція створення родинного дерева, яка об’єднає сторінки родичів між собою.

Розробники розповіли, що налаштовувати конфіденційність профілю можна власноруч: особиста інформація кожного профілю надійно зберігатиметься, її не передаватимуть третім особам. Користувачі вирішуватимуть, хто може переглядати їхні профілі: їх можна зробити відкритими або закритими для сторонніх людей.

В інтерактивних меморіалах можна не лише вшанововувати пам’ять людини або домашнього улюбленця, ділитися спогадами, фотографіями, відео, а й висловлювати співчуття.

Також розробники соцмережі Soulwall пропонують створити унікальний QR-код, який можна розмістити на пам’ятнику, надгробку, урні, дереві чи іншому пам’ятному для близьких місці.

Pеєстрація в соцмережі безоплатна й безстрокова.

Читайте також у рубриці Slow news
З’явився новий феміністичний проєкт «Жіночі студії»
Він розповідає про історію України через жіночий погляд
Молодь запрошують долучитися до інтелектуального волонтерства
Учасники програми викладатимуть шкільні предмети онлайн учням із прифронтових регіонів
У Києві відкрилась мультимедійна виставка «Поговори зі мною»
Її присвятили Дню усиновлення та цінності родини для кожної дитини
В Україні вперше навчатимуть професійних менеджерів культури
Слухачі можуть отримати грант на 45 000 грн для реалізації власної ідеї
Друкарня «Фактор Друк» відновлює роботу
Підприємство почало друкувати шкільні підручники
Інші статті за темами
Підписатися
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень