fbpx
Slow news

У Європі проведуть комунікаційну кампанію «Найменша підтримка»

На екранах аеропортів демонструватимуть слова вдячності українців за підтримку від європейців
Гоцуляк Олександра, 20.08.2024

До Дня Незалежності Український інститут запускає по всій Європі комунікаційну кампанію «Найменша підтримка» (The Smallest Support).

У межах проєкту, який розробили спільно з креативною агенцією Bickerstaff.284, на цифрові екрани європейських аеропортів виводитимуть повідомлення зі словами вдячності від українських громадян.

Ця ініціатива є частиною комунікаційної кампанії «Найменша підтримка». Її мета – висловити подяку європейській спільноті за те, що підтримують Україну у війні проти росії. Про це повідомили на фейсбук-сторінці Українського інституту.

«Ми хочемо подякувати європейській спільноті за її непохитну підтримку України у війні проти рф. Адже кожен прояв солідарності – від дописів у соцмережах до українського прапорця у вікні – для нас безмежно важливий», — кажуть ініціатори комунікаційної кампанії.

Таку акцію можна буде побачити у Лондоні, Мюнхені, Дюссельдорфі, Римі, Мілані, Мадриді, Празі, Ризі, Таллінні та інших містах.

Крім того, в людних місцях, зокрема в кафе, будуть розміщені мініатюрні газети, на сторінках яких десятки разів звучатиме «дякую» європейцям за підтримку України.

В Українському інституті додали, що в такий спосіб прагнуть показати, що українці цінують навіть найменший жест підтримки, яка допомагає триматися й продовжувати боротьбу.

24 серпня, у День Незалежності України, в Європі одночасно відбудуться громадські акції. Однією із центральних подій стане демонстрація прикрашеного твітами підтримки від європейців десятиметрового плаката-стрічки, що символізує міцний зв’язок між Україною та Європою.

Читайте також у рубриці Slow news
У Києві відкрили мурал на честь ГУР
Його появою вшановують українських розвідників
Work.ua зробила відкритою статистику зарплат і вакансій
Вона містить детальні графіки щодо зміни зарплат і вакансій за професіями та містами
Освітній проєкт ReSkill UA відкрив набір на другу хвилю навчання
Найпопулярніший напрям серед попередніх учасників — проєктний менеджмент
У Києві з’явилась інсталяція «Битва за світло»
Її створили з пошкодженого російськими обстрілами обладнання ТЕС
З’явився новий феміністичний проєкт «Жіночі студії»
Він розповідає про історію України через жіночий погляд
Інші статті за темами
Підписатися
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень