fbpx
Slow news

Coca‑Cola та OREO створили колаборацію

Бренди випустять лімітовані напої та печиво
Кірста Олена, 19.08.2024

Coca‑Cola та OREO у межах колаборації «Найкращі друзі» створили два ексклюзивні продукти — колу зі смаком печива та печиво зі смаком Coca‑Cola.

Паковання новинок виконане в червоно-чорно-білій кольоровій гамі. Зокрема, Oreo Coca-Cola Sandwich Cookie має червоно-чорний дизайн. Один бік — це шоколадна вафля Oreo зі смаком Coca-Cola, а другий — червона вафля Golden Oreo. Печиво має вершкову начинку зі смаком коли.

Водночас Coca-Cola x Oreo Zero Sugar пропонує класичний смак Coca-Cola з відтінками аромату Oreo.

«Обидва продукти пройшли кілька етапів розробки, і ми з нетерпінням чекаємо на реакцію публіки, щоб дізнатися, як вони сприймають нові смаки. Урешті-решт, наше спільне прагнення до якості продукту, технічної досконалості та готовність працювати разом і отримувати задоволення зробили це можливим», — розповіла Оана Влад, віцепрезидентка глобальної стратегії бренду The Coca‑Cola Company.

Керівниця глобального маркетингу і бренду OREO у Mondelez International Євгенія Заліс додає, що їхня компанія прагне знаходити нові способи зацікавити споживачів, і ця колаборація стала справжнім кроком уперед.

«Дружні відносини між OREO і Coca‑Cola — це грайливий спосіб об’єднати наших шанувальників і віднайти силу зв’язку та єдності», — розповіла Євгенія Заліс.

Лімітовані продукти з’являться в продажу вже у вересні.

Як і в попередніх випусках Coca‑Cola Creations, ця колаборація доповнює лімітовані продукти інтерактивними цифровими та фізичними досвідами. Шанувальники можуть активувати Bestie Mode, скануючи QR-коди на пакованні, щоб об’єднати свої музичні вподобання і створити індивідуальні плейлісти на Spotify, присвячені їхній дружбі. Bestie Mode також передбачає живі заходи, такі як атракціони на оглядових колесах та можливість для друзів зробити однакові тимчасові татуювання

Читайте також у рубриці Slow news
У Києві відкрили мурал на честь ГУР
Його появою вшановують українських розвідників
Work.ua зробила відкритою статистику зарплат і вакансій
Вона містить детальні графіки щодо зміни зарплат і вакансій за професіями та містами
Освітній проєкт ReSkill UA відкрив набір на другу хвилю навчання
Найпопулярніший напрям серед попередніх учасників — проєктний менеджмент
У Києві з’явилась інсталяція «Битва за світло»
Її створили з пошкодженого російськими обстрілами обладнання ТЕС
З’явився новий феміністичний проєкт «Жіночі студії»
Він розповідає про історію України через жіночий погляд
Інші статті за темами
Slow news
News
Slow news
Підписатися
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень