fbpx
Slow news

«Повернись живим» та Rikky Hype презентують спільний благодійний дроп

Його символом стали номери 56-ї та 92-ї бригад
Бондар Каріна, 25.02.2024

Бренд одягу Rikky Hype та Фонд «Повернись живим» створили спеціальну благодійну колекцію футболок, символом якої стали номери 56-ї та 92-ї бригад. Rikky Hype системно підтримує їх від початку повномасштабного вторгнення.

Колекцію присвячено Збройним силам України — 100% коштів із продажу речей буде спрямовано на забезпечення різноманітних підрозділів, включно з підрозділами 56-ї та 92-ї бригад, яким безупинно допомагає і Rikky Hype, і «Повернись живим».

До дропу увійшли чотири моделі жіночих та чоловічих футболок із зображенням позначок бригад ЗСУ у білому, графітовому та чорному кольорах у широкій розмірній сітці.

«92-га та 56-та — це ті бригади, на яких ми зосередили всю силу для підтримки, починаючи з лютого 2022 року. Ці два важливих формування стали центром ідеї для колекції. Але ми раді оголосити, що абсолютно весь прибуток колекції буде спрямовано на забезпечення й інших бригад, з якими працює Повернись живим», — коментує команда Rikky Hype.


Героями кампейну стали реальні військовослужбовці 56-ї, 92-ї бригади, а також ветеран Герман Золотарьов. Його історія — неймовірний приклад мужності, сили та віри в перемогу, особисту і цілої країни. До поранення він ніс службу у 92-й бригаді, а зараз готується до змагань з адаптивних видів спорту United States Air Force Trials 2024. «Повернись живим» — співорганізатор участі Національної збірної України в цьому міжнародному турнірі.

Підтримати ініціативу можна на сайті.

Матеріали підготовлено в рамках проєкту «Strategic Media Support Program», який реалізує Львівський медіафорум за фінансової підтримки People in Need (PIN) та Pioneer Foundation.

Читайте також у рубриці Slow news
У Лондоні з’явилася провокаційна інсталяція від VPN-провайдера
Вона порушує тему конфіденційності в мережі
Видавчиня з України започаткувала дитяче видавництво у Франції
Воно покликане популяризувати українських ілюстраторів та авторів у Європі
З’явилась мобільна гра-головоломка від KseniaSchnaider
Розробники Kiss My Apps пропонують грати в неї для перепочинку на роботі
Стартував проєкт від Prometheus, що відкриває нові кар’єрні можливості
Пошукачам роботи запропонують тематичні курси для поліпшення професійних навичок
Укрпошта випустить нові марки до Всесвітнього дня вишиванки
На них зобразили кримськотатарську й харківську вишивки
Інші статті за темами
Підписатися
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень
Підпишись на нашу розсилку і будь в курсі всіх оновлень